Video

Consultned Media Productions (CMP) verdisconteerd persoonlijke informatie van uw bedrijf, onderneming of doelgroep die u wilt bereiken door uw video.
Visueel zal de communicatie door middel van onze video productie persoonlijker en beter toegespitst zijn op uw 

individuele klanten en leveranciers. Wij zorgen voor de video die geheel bedrijf gerelateerd is tot betere resultaten zal leiden. 

Wij beschikken over de technologie, om uw persoonlijke boodschap op te nemen in uw video. U personaliseert hiermee uw klantgerichte communicatie door persoonsgebonden informatie te verstrekken en te integreren in de video. Daarmee gaat u in op de behoeften van de individuele klant en leverancier. Dat zelfde geldt voor particulieren die hun CV willen verreiken door hun competenties en kernkwaliteiten toe te lichten in een video presentatie van bijvoorbeeld 1 tot 2 minuten. De zogenaamde elevator pitch.

Er zijn meer voorbeelden in het kader van marketing en sales waarmee u de klant direct attendeert op de producten die u kunt bieden in het kader van B2B relaties. Een dergelijke video presentatie heeft uiteraard een meerwaarde. Samen met uw informatie zorgt ons productie team voor een video presentatie die uw doelstelling tot leven brengt.

Hanteer s.v.p. ons contact formulier voor meer informatie.

CMP team