Informatie & video's

Op deze pagina treft u nog meer informatie aan betreffende onze media dienstverlening. Bekijk onze video  

Consultned Media Productions is in samenwerking met diverse belanghebbenden de mogelijkheid aan het bestuderen, of een fantasie film in productie genomen

kan worden. De eerste concept productiefase is afgerond. De introductie is al te zien. Check de afbeelding.

PRIDE film trailer

In de afgelopen jaren hebben we cliënten kunnen ondersteunen met hun doelstelling. Het is mooi, om te zien hoe mensen zich ontwikkelen voor de arbeidsmarkt, of gewoon bemiddeling nodig hadden om een precaire situatie op te lossen. Een elevator pitch video, om de competenties meer aandacht te geven. Te veel om op te noemen en voor ons team aanleiding, om mensen te blijven motiveren en enthousiasmeren. Daarom zien wij met belangstelling de komende jaren nieuwe cliënten tegemoet. 

blik en 2019...

Nieuw logo.

Onze websites zullen voorzien worden van het nieuwe logo. Bestaande video's blijven uiteraard ongewijzigd. Bekijk onze logo introductie video. De stijl van de letters hebben we later eveneens aangepast.

Dancing with voices demo voorbeeld.

Een blijvende video herinnering.

Enkele video voorbeelden. Check de groene afbeeldingen van demo singles. Meer video's tref je aan op: www.youtube.com/consultned

Video van jouw huwelijk, onvergetelijk.

Een video presentatie van jouw huwelijk is een mooie herinnering. Uiteraard wil je de video delen met jouw familie en vrienden. Ons productieteam is in principe de hele dag vanaf 10:00 tot 22:00 uur beschikbaar. (Afhankelijk van de gekozen productie.)

Wij adviseren een huwelijksvideo van maximaal 30 minuten.

Waarom?

Omdat een langere video de aandacht van de toeschouwers doet afnemen. Zo is in de praktijk gebleken. Bovendien is het 'ja woord' voor de gastkijkers vaak meer dan voldoende. Uiteraard bepaalt u wat u wilt. Samen bespreken we de mogelijkheden.

Een bruiloft video is al mogelijk voor slechts € 975,00*.

Onze bruiloft werd goed bekeken tijdens onze video presentatie.

Enthousiast voor je eigen bruiloftvideo? We kunnen ons het zo goed voorstellen. Zo'n mooie dag wil je later opnieuw beleven en dat is logisch. Daarnaast ook een fotoreportage? Dat kan! Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. We staan voor je klaar.

* Prijs inclusief BTW per 1-1-2018. 

  Beluister ook onze single demo's.

Check de afbeelding

Here I am

Close your eyes and...

Close your eyes

Dropdown dancing single

Dropdown dancing

Ik ben trots op mijn woonhuis video presentatie.

Koopwoning op video

De voordelen om uw woning voor de verkoop op video te presenteren wordt ook gepromoot op de Funda website. Zo blijkt ondermeer uit onderstaande tekst. Logisch omdat u de potentiële koper de mogelijkheid biedt, om uw woonhuis visueel te aanschouwen.

Funda (bron)

Eén video zegt meer dan 1.000 foto’s (Bron: Funda). Met een video presentatie geeft u extra

attentiewaarde aan uw woning. 

U valt op doordat bezoekers een optimaal beeld krijgen. Hiermee vergroot u de kans dat u uw woning snel verkoopt aanzienlijk. Onderzoek toont aan dat een woning met video positief overkomt en daarmee de interesse in de woning doet stijgen.

Een goede videopresentatie heeft bijvoorbeeld een voice-over (een stem die de beelden toelicht) en

achtergrondmuziek. Om beeld en geluid goed op elkaar te laten aansluiten, verdient een professionele leverancier de voorkeur.

Particulieren

Een video van uw woonhuis geeft potentiële kopers meer inzicht.

Voor particulieren die hun koopwoning willen presenteren door middel van een video presentatie kunnen wij al een basisvideo produceren vanaf slechts € 275,00 incl. BTW. De video DVD kunt u door de makelaar op bijvoorbeeld de Funda website laten plaatsen. Andere websites zijn uiteraard ook mogelijk, doch zult u dit in overleg doen met uw makelaar. 

Alvorens de DVD van maximaal vijf minuten wordt geproduceerd vindt eerst een intakegesprek plaats. Dit gesprek is geheel vrijblijvend. Doelstelling u van informatie te voorzien en uw wensen met ons te delen. 

Als u geen gebruik maakt van onze media dienstverlening brengen we alleen slechts de kosten van het intakegesprek in rekening. De intake kosten brengen wij in mindering als u definitief gebruik maakt van onze media dienstverlening.

Makelaars marketing

Vanuit marktanalyse is gebleken, dat er behoefte aan een professionelere videopresentatie van woningen, bedrijfspanden en nieuwbouwprojecten is. Het spreekt voor zich dat een demo wenselijk wordt geacht. Op grond daarvan heeft ons bedrijf demo video presentaties geproduceerd van woningen, die te koop aangeboden worden en vervolgens aan NVM makelaars beschikbaar gesteld.

In de demo videopresentaties is de naam van het makelaarskantoor en adres fictief benoemd. Deze zijn onder meer op YouTube kanaal Consultned te aanschouwen.

Bij een officiële presentatie wordt de echte naam van het betreffende

makelaarskantoor uiteraard wel vermeldt in de aftiteling. Hiermee wordt de herkenbaarheid van het betreffende makelaarskantoor extra benadrukt.

Een professionele video betekent een betere verkoop.

Zowel persoonlijk, telefonisch als door middel van e-mails zijn makelaars uitgenodigd, om gebruik te maken van onze media dienstverlening. 

Voor makelaars in specifieke situaties zelfs kosteloos. De ontvangen reacties waren positief. Natuurlijk zijn makelaars ook zelf actief om een

video van uw woonhuis of pand te maken, doch voor ons herkenbaar aan de wijze waarop de video wordt gepresenteerd. 

Persoonlijk contact met onze accountmanager 

Promotievideo's van nieuwbouwprojecten worden uiteraard ook door ons bedrijf verzorgd. Zeker met de huidige huizenmarkt een aanrader. 
Wij hanteren een plan van aanpak voor dergelijke projecten. Onze accountmanager is de persoon om met u de zaken door te nemen.

Bent u geïnteresseerd in onze media dienstverlening maar hebt u nog een vraag of wilt u een afspraak maken, met een van onze accountmanagers hanteer s.v.p. het contactformulier.

                                                  Onze afdeling Klantenbeheer zal uw verzoek vervolgens in behandeling nemen.

Uw pitch, onze uitdaging.


Sollicitatie video | elevator pitch

De huidige arbeidsmarkt verlangt dat potentiële sollicitanten een goede sollicitatiebrief en CV zenden, met daarin uw competenties. In de praktijk is gebleken dat een persoonlijke sollicitatievideo, ofwel een elevator pitch een meerwaarde heeft.

U kunt zelfs gebruik maken van onze communicatiecoach. De basis video presentatie van een elevator pitch bieden wij al aan voor slechts € 179,50 inclusief BTW.

Alvorens de video DVD wordt geproduceerd vindt normaal gesproken eerst een intakegesprek plaats bij u thuis.

Dit gesprek is geheel vrijblijvend. Doelstelling van dit gesprek is om u van informatie te voorzien en uw wensen met ons te delen. Indien u geen gebruik maakt van onze media dienstverlening wordt alleen slechts het intakegesprek in rekening gebracht. 

Zoals wij eerder hebben opgemerkt is in deze tijd is een goede sollicitatiebrief met CV een pré. Daar hoort ook een video presentatie bij. 
Werkgevers worden vaak overstelpt door brieven en hebben veel tijd nodig om een selectie te maken. Juist dan is het interessant om uw sollicitatie te completeren met een persoonlijke boodschap.

Elevator pitch op video? Gewoon doen!Uw competenties op video.

In de praktijk is gebleken dat mensen met een persoonlijke video boodschap eerder uitgenodigd worden voor een sollicitatiegesprek of zelfs direct een gesprek hebben of aangenomen worden. 

Interesse voor het maken van uw videopresentatie, waarin u uw persoonlijke competenties toelicht? Meldt u dan aan voor een video presentatie bij ons bedrijf.

Bedrijfsvideo

Voor ondernemers of ZZP-ers is het eveneens interessant om een videopresentatie van uw bedrijf door ons team te laten maken. Een bedrijfsvideo presentatie is al mogelijk vanaf slechts € 395,00 incl. BTW. Voordat met de productie wordt gestart vindt eerst een intake gesprek plaats.

Makelaars enthousiast!
 

Naast onze campagne en mailwisseling zijn makelaars ook persoonlijk benadert door onze accountmanagers. Zij kregen onze demo video te zien en werd onze brochure uitgereikt. Uit de diverse reacties is gebleken dat de demo video's als meerwaarde worden gezien. Eveneens aan te bevelen voor particulieren en makelaars. 

Bent u ook geïnteresseerd maar hebt u nog een vraag of wilt u een afspraak maken, met een van onze accountmanagers hanteer dan s.v.p. het contact formulier.

Onze CMP brochure kunt u downloaden via deze pagina.

 

Bekijk onze demo video.

Uitvaartplechtigheid, of presentatie op video
 

Gebleken is dat er behoefte bestaat aan een rouwplechtigheidsvideo, waarin nabestaanden door middel van foto's, teksten en video beelden afscheid nemen van hun dierbare. Daarnaast is er ook de mogelijkheid, om de plechtigheid live vast te leggen op video. Wij begrijpen deze behoefte en kunnen een mooie video verzorgen. U bepaald uiteraard wat van belang is tijdens de uitvaartplechtigheid. Aan uw verzoek wordt gepaste aandacht besteedt. Er zijn drie video producties die wij verzorgen. Basisvideo, Specifiek en de Rouwplechtigheid live opgenomen. 

Basis

Foto en teksten worden getoond met op de achtergrond gekozen muziek.

Duur van de presentatie is 2 tot maximaal 5 minuten.

Specifiek

De rouwplechtigheid wordt live opgenomen en nadien in overleg voorzien van teksten en achtergrond muziek. Deze video zal later in tijd beschikbaar zijn als herinnering aan de nabestaande. Duur van de presentatie is 5 tot maximaal 30 minuten. Een eventuele langere video opname is bespreekbaar.

Plechtigheid

De rouwplechtigheid wordt live opgenomen en nadien in overleg voorzien van teksten en achtergrond muziek. Deze video zal later in tijd beschikbaar zijn als herinnering aan de nabestaande. Duur van de presentatie is 5 tot maximaal 30 minuten. Een eventuele langere video opname is bespreekbaar.

Uitvaartplechtigheidsvideo

Naam (opdrachtgever)  
E-mail  
Telefoon  
Uw video keuze:  
Toelichting