Foto
 

Onderstaand de beschrijving over onze werkwijze en hoe een foto tot stand
komt.

Fotografie

Het met behulp van licht en andere vormen van straling vastleggen van afbeeldingen van voorwerpen en verschijnselen op radiatie- of stralingsgevoelig materiaal is fotografie. Het woord is afgeleid van het Grieks en betekent letterlijk schrijven met licht. 

Fotograaf

Onze fotograaf verricht beroepsmatig fotografie. Sinds de intrede van de digitale fotografie bestaat er een verschil tussen het nemen van een foto en het maken van een foto. Zeker met de huidige digitale techniek kan er met een fotobewerkingsprogramma foto's gemaakt worden. Hiervoor is niet noodzakelijk een fotocamera nodig; bestaande foto's kunnen makkelijk bewerkt worden tot een eigen product. Echter, voor het nemen van een foto hebben we wel degelijk een camera nodig. Onze fotograaf is met de omschreven werkwijze bekend.

Proces


Tijdens het intakegesprek worden de ideeën van de cliënt doorgesproken. Onze fotgraaf zal tevens de haalbaarheid bespreken en zo nodig adviseren. Het fotograferen van een woonhuis met inboedel om een huis te verkopen vergt minder improvisatie dan een leeg pand, dat gefotografeerd moet worden. Een aanvulling door middel van rekwisieten kan een meerwaarde zijn voor de fotoreportage. Ons werkproces omvat zes fases vanaf de aanmelding en de uiteindelijke levering.

Intake gesprek
  •  levering 

♦ Advies
 

Voor de verkoop van een woning of bedrijfspand adviseren wij, om eveneens een video door ons te laten verzorgen, opdat de kans tot snellere verkoop wordt vergroot. Bekijk ook onze video demo's.