Dienstverlening

We produceren film, video en foto producties voor particulieren, ondernemers en overheid. Onze doelstelling is uw opdracht te verwezenlijken door onze media dienstverlening.

Op deze website leest u wat wij voor u kunnen betekenen, ofwel onze media dienstverlening, waaronder visuele en auditieve dienstverlening. 

Consultned Media Productions (CMP) is verantwoordelijk voor de media dienstverlening. Sociale media is volgens critici essentieel om een product aan de man te brengen of u zelf beter op de kaart te zetten. Wij zijn van mening dat dit een waardevolle aanvulling is, om uw bedrijf of u zelf meer bekendheid te geven. Persoonlijk contact en goede communicatie is ons uitgangspunt.   

                    
Ondernemers 

Een visuele presentatie is een goed middel, om de klanten kennis te laten maken over uw bedrijf. Een videopresentatie is een welkome aanvulling voor klanten en (nieuw) personeel, om zodoende het bedrijf te leren kennen en te begrijpen. In het kader van transparantie is dat wenselijk. Immers de Klanten bepalen uiteindelijk of zij uw bedrijf verkiezen. De verkorte video versie op een van de sociale media plaatsen is dan een mogelijkheid, om de reclame boodschap aan de klanten te presenteren. De klanten kunnen dan feitelijk direct uw bedrijf aanschouwen. Voor de overheid is de dienstverlening die geboden wordt interessant om op video vast te leggen. Uw cliënten herkennen op die manier wat u voor hen kunt betekenen. Wij willen u daarmee graag van dienst zijn.                                                                                         

Particulieren 

Particulieren kunnen eveneens hun voordeel doen met een video presentatie, waarmee zij hun persoonlijke competenties pragmatisch in kunnen zetten en verduidelijken. Bij een verzorgde CV geeft een aanvullende video presentatie een meerwaarde. U kunt uw video presentatie congruent als uw persoonlijke elevator pitch opnemen. In een tijd van kansen benutten zelfs aan te bevelen, om u te profileren op de arbeidsmarkt. Eveneens een aanrader als u ouder bent dan 45 jaar, zodat u uw competenties toe kunt lichten. Bovendien vergroot het uw kans om uitgenodigd te worden voor een sollicitatiegesprek. 

Jouw bruiloft video.

Voor privé doeleinden van bijvoorbeeld de verkoop van uw woonhuis, vakantie, verjaardag, huwelijk of jubileum is eveneens een video registratie een waardevol aandenken. Het monteren van uw video opname door ons bedrijf behoort eveneens tot onze dienstverlening. Wilt u naast de video presentatie ook uw huwelijk bijvoorbeeld vastgelegd hebben met een fotoreportage. Dat kan eveneens. Als u voor beide kiest geniet u bovendien van een mooie korting, die kan oplopen tot 20% van de totale kosten.  

Waarom een video presentatie?


Uit onderzoek is gebleken, dat een video presentatie een meerwaarde kan zijn voor ondernemers, overheid en particulieren, mits zij in het videoproces zijn betrokken. Dat laatste is voor ons vanzelfsprekend. Wij houden rekening met uw wensen en vertalen, dat in de video presentatie. Onze dienstverlening sluit hier mooi op aan.                                                                                                                                                                                      

Beschouwing

Er zijn meer concrete voorbeelden te noemen, waarvoor u ons kunt benaderen. Maak gebruik van ons contactformulier om uw wensen kenbaar te maken. Wij nemen vervolgens contact met u op.

 Video bekijken check de video op onderstaande afbeelding.

Een bedrijfsvideo opmaat is:
 

• Een unieke manier om het bedrijfsjubileum te presenteren
• Een bijzondere manier om het bedrijf aan klanten te tonen 
• Een efficiënt middel om de werknemers te betrekken 
• Een blijvende en waardevolle herinnering
 

Vele bedrijven wisten ons al te vinden en hebben wij bedrijfsfilms mogen produceren. CMP heeft audiovisuele archieven. Uniek materiaal dat ingezet kan worden om het bedrijfsverhaal te vertellen, want elk bedrijf – van eenmanszaak tot multinational – heeft een bijzondere geschiedenis die vastgelegd mag worden. 

Ons productie team staat voor u klaar!