U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Voor wie?

  

Wij zijn er voor particulieren, ondernemers en overheid. Onze doelstelling is uw opdracht te verwezenlijken door onze media dienstverlening.

Op deze website treft u onze media dienstverlening aan, waaronder visuele en auditieve dienstverlening,
welke voor alle doelgroepen ingezet kan worden. 

  


 

Consultned Media Productions (CMP) is verantwoordelijk voor de media dienstverlening. Sociale media is volgens critici essentieel om een product aan de man te brengen of u zelf beter op de kaart te zetten. Wij zijn van mening dat dit een waardevolle aanvulling is, om uw bedrijf of u zelf meer bekendheid te geven. Persoonlijk contact en goede communicatie is ons uitgangspunt.   

                                                                         
 

                    
Ondernemers 


Een visuele presentatie is een goed middel, om de klanten kennis te laten maken over uw bedrijf. Een videopresentatie is een welkome aanvulling voor klanten en (nieuw) personeel, om zodoende het bedrijf te leren kennen en te begrijpen. In het kader van transparantie is dat wenselijk. Immers de Klanten bepalen uiteindelijk of zij uw bedrijf verkiezen. De verkorte video versie op een van de sociale media plaatsen is dan een mogelijkheid, om de reclame boodschap aan de klanten te presenteren. De klanten kunnen dan feitelijk direct uw bedrijf aanschouwen. Wij willen u daarmee graag van dienst zijn.                                                                                         

   

Particulieren 

 

Particulieren kunnen eveneens hun voordeel doen met een video presentatie, waarmee zij hun persoonlijke competenties pragmatisch in kunnen zetten en verduidelijken. Bij een verzorgde CV geeft een aanvullende video presentatie een meerwaarde. U kunt uw video presentatie congruent als uw persoonlijke elevator pitch opnemen.       In een tijd van kansen benutten zelfs aan te bevelen, om u te profileren op de arbeidsmarkt. Eveneens een aanrader als u ouder bent dan 45 jaar zodat u uw competenties toe kunt lichten. 

Jouw bruiloft video.Jouw bruiloft video.Voor privé doeleinden van bijvoorbeeld de verkoop van uw woonhuis, vakantie, verjaardag, huwelijk of jubileum is eveneens een video registratie een waardevol aandenken. Het monteren van uw video opname door ons bedrijf behoort eveneens tot onze dienstverlening.

 

   

Waarom een video presentatie?


Uit onderzoek is gebleken, dat een video presentatie een meerwaarde kan zijn voor ondernemers, overheid en particulieren, mits zij in het videoproces zijn betrokken. Dat laatste is voor ons vanzelfsprekend. Wij houden rekening met uw wensen en vertalen, dat in de video presentatie. Onze dienstverlening sluit hier mooi op aan.                                                                                                                                                                                      

 

 

 Video bekijken check de video op onderstaande afbeelding.

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?