U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Informatie /actueel

 

 

Op deze pagina treft u nog meer informatie aan betreffende onze media dienstverlening. Bekijk onze video  

 


 

Terugblik en 2019...

In 2018 hebben we cliënten kunnen ondersteunen met hun doelstelling. Het is mooi, om te zien hoe mensen zich ontwikkelen voor de arbeidsmarkt, of gewoon bemiddeling nodig hadden om een precaire situatie op te lossen. Een elevator pitch video, om de competenties meer aandacht te geven. Te veel om op te noemen en voor ons team aanleiding, om mensen te blijven motiveren en enthousiasmeren. Daarom zien wij met belangstelling in 2019 nieuwe cliënten tegemoet en openen met deze korte video.Consultned in 2019! Team Consultned. "Als kwaliteit jouw keuze is!"

 

Nieuw logo.Nieuw logo.Ons logo is gewijzigd. De komende periode zullen onze websites voorzien worden van het nieuwe logo. Bestaande video's blijven ongewijzigd. Bekijk onze logo introductie video.

Dancing with voices demo voorbeeld.

Enkele voorbeeld singles. Check de (groene) afbeeldingen. Bekijk meer video's op www.youtube.com/consultned

 

Beluister onze single demo's.

Close your eyes

 Close your eyes and...Close your eyes and...

Think it's possible

Think it's possibleThink it's possible

Dropdown dancing

 

Dropdown dancing singleDropdown dancing single 

 

 

 

 

 


 

Video van uw huwelijk, wel zo mooi!


Een blijvende video herinnering.Een blijvende video herinnering.

Een video presentatie van uw huwelijk is een mooie herinnering. Uiteraard wilt u de video delen met uw familie en vrienden. Ons productieteam is in principe de hele dag vanaf 10:00 tot 22:00 uur beschikbaar. (Tijden in overleg)

Wij adviseren u te kiezen voor een video van 30 minuten.

 

Waarom?

Omdat een langere video de aandacht van de toeschouwers doet afnemen. Zo is in de praktijk gebleken. Bovendien is het 'ja woord' voor de gastkijkers vaak meer dan voldoende. Uiteraard bepaalt u wat u wilt. Samen bespreken we de mogelijkheden. Een bruiloft video is al mogelijk voor slechts     € 875,00*.

  

Onze bruiloft werd goed bekeken tijdens onze video presentatie.Onze bruiloft werd goed bekeken tijdens onze video presentatie.Enthousiast?

Enthousiast voor uw eigen bruiloftvideo? We kunnen ons het zo goed voorstellen. Zo'n mooie dag wilt u later opnieuw beleven en dat is logisch. Wilt u daarnaast ook een fotoreportage? Dat kan! Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. We staan voor u klaar.

* Prijs inclusief BTW per 1-1-2017. 

   


  
Ik ben trots op mijn woonhuis video presentatie.Ik ben trots op mijn woonhuis video presentatie.Koopwoning op video

(Start de video aan het begin voor het opstarten)

Direct contactDirect contact

De voordelen om uw woning voor de verkoop op video te presenteren wordt ook gepromoot op de Funda website. Zo blijkt ondermeer uit onderstaande tekst. Logisch omdat u de potentiële koper de mogelijkheid biedt, om uw woonhuis visueel te aanschouwen.

Funda (bron)

Eén video zegt meer dan 1.000 foto’s (Bron: Funda).Met een video presentatie geeft u extra attentiewaarde aan uw woning. 

U valt op doordat bezoekers een optimaal beeld krijgen. Hiermee vergroot u de kans dat u uw woning snel verkoopt aanzienlijk. Onderzoek toont aan dat een woning met video positief overkomt en daarmee de interesse in de woning doet stijgen.

Een goede videopresentatie heeft bijvoorbeeld een voice-over (een stem die de beelden toelicht) en achtergrondmuziek. Om beeld en geluid goed op elkaar te laten aansluiten, verdient een professionele leverancier de voorkeur.

 

 

Een video van uw woonhuis geeft potentiële kopers meer inzicht. Een video van uw woonhuis geeft potentiële kopers meer inzicht. Particulieren


Voor particulieren die hun koopwoning willen presenteren door middel van een video
 presentatie
kunnen wij al een basisvideo produceren vanaf slechts € 250,00 incl. BTW. De video DVD kunt u door de makelaar op bijvoorbeeld de Funda website laten plaatsen. Andere websites zijn uiteraard ook mogelijk, doch zult u dit in overleg doen met uw makelaar. 

Alvorens de DVD van maximaal vijf minuten wordt geproduceerd vindt eerst een intakegesprek plaats. Dit gesprek is geheel vrijblijvend. Doelstelling u van informatie te voorzien en uw wensen met ons te delen. Als u geen gebruik maakt van onze media dienstverlening brengen we alleen slechts het intakegesprek in rekening. Het intake bedrag wordt uiteraard in mindering gebracht als u definitief gebruik maakt van onze media dienstverlening.

 

 


  
Een professionele video betekent een betere verkoop.Een professionele video betekent een betere verkoop.Makelaars marketing
Vanuit marktanalyse is gebleken, dat er behoefte aan een professionelere videopresentatie van woningen, bedrijfspanden en nieuwbouwprojecten is. Het spreekt voor zich dat een demo wenselijk wordt geacht. Op grond daarvan heeft ons bedrijf demo video presentaties geproduceerd van woningen, die te koop aangeboden worden en vervolgens aan NVM makelaars beschikbaar gesteld.
In de demo videopresentaties is de naam van het makelaarskantoor en adres fictief benoemd. Deze zijn onder meer op YouTube kanaal Consultned te aanschouwen.
Bij een officiële presentatie wordt de echte naam van het betreffende makelaarskantoor uiteraard wel vermeldt in de aftiteling. Hiermee wordt de herkenbaarheid van het betreffende makelaarskantoor extra benadrukt.
Zowel persoonlijk, telefonisch als door middel van e-mails zijn makelaars uitgenodigd, om gebruik te maken van onze media dienstverlening. Voor makelaars in specifieke situaties zelfs kosteloos. De ontvangen reacties waren positief. Natuurlijk zijn makelaars ook zelf actief om een video van uw woonhuis of pand te maken, doch voor ons herkenbaar aan de wijze waarop de video wordt gepresenteerd.
 

Persoonlijk contact met onze accountmanager
 
 
Promotievideo's van nieuwbouwprojecten worden uiteraard ook door ons bedrijf verzorgd. Zeker met de huidige huizenmarkt een aanrader.  Wij hanteren een plan van aanpak voor dergelijke projecten. Onze accountmanager is de persoon om met u de zaken door te nemen.

Bent u geïnteresseerd in onze media dienstverlening maar hebt u nog een vraag of wilt u een afspraak maken, met een van onze accountmanagers hanteer s.v.p. het contactformulier. Onze afdeling Klantenbeheer zal het verzoek vervolgens in behandeling nemen.
 Uw pitch, onze uitdaging.Uw pitch, onze uitdaging.Sollicitatie video | elevator pitch

De huidige arbeidsmarkt verlangt dat potentiële sollicitanten een goede sollicitatiebrief en CV zenden, met daarin uw competenties. In de praktijk is gebleken dat een persoonlijke sollicitatievideo, ofwel een elevator pitch een meerwaarde heeft.
 
Ons enthousiaste team heeft ervaring met de productie van sollicitatievideo’s. 
U kunt zelfs gebruik maken van onze communicatiecoach. De basis video presentatie van een elevator pitch bieden wij al aan voor slechts € 179,50 inclusief BTW.
 
Alvorens de video DVD wordt geproduceerd vindt normaal gesproken eerst een intakegesprek plaats bij u thuis.
Dit gesprek is geheel vrijblijvend. Doelstelling van dit gesprek is om u van informatie te voorzien en uw wensen met ons te delen. Indien u geen gebruik maakt van onze media dienstverlening wordt alleen slechts het intakegesprek in rekening gebracht. 


Elevator pitch op video? Gewoon doen!Elevator pitch op video? Gewoon doen!Uw competenties op video.

Zoals wij eerder hebben opgemerkt is in deze tijd is een goede sollicitatiebrief met CV een pré. Daar hoort ook een video presentatie bij. 
Werkgevers worden vaak overstelpt door brieven en hebben veel tijd nodig om een selectie te maken.
Juist dan is het interessant om uw sollicitatie te completeren met een persoonlijke boodschap.
 
In de praktijk is gebleken dat mensen met een persoonlijke video boodschap eerder uitgenodigd worden voor een sollicitatiegesprek of zelfs direct een gesprek hebben of aangenomen worden. 
 
Interesse voor het maken van uw videopresentatie, waarin u de persoonlijke competenties toelicht? Meldt u dan aan voor een video presentatie bij ons bedrijf.
  

 
Bedrijfsvideo

Voor ondernemers of ZZP-ers is het eveneens interessant om een videopresentatie van uw bedrijf
door ons team te laten maken. 


Een bedrijfsvideo presentatie wordt al vanaf slechts € 395,00 incl. BTW geproduceerd. 
Alvorens de video DVD van maximaal vijf minuten wordt
geproduceerd vindt eerst een intakegesprek plaats.
 
 
Doelstelling u van informatie te voorzien en uw wensen met ons te delen. 


Indien u geen gebruik maakt van onze dienstverlening wordt alleen slechts het intakegesprek in rekening
gebracht. 
 
 


Makelaars enthousiast!
 
Naast onze campagne en mailwisseling zijn makelaars ook persoonlijk benadert door onze accountmanagers. Zij kregen onze demo video te zien en werd onze brochure uitgereikt. Uit de diverse reacties is gebleken dat de demo video's als meerwaarde worden gezien. Eveneens aan te bevelen voor particulieren en makelaars. 

Bent u ook geïnteresseerd maar hebt u nog een vraag of wilt u een afspraak maken, met een van onze accountmanagers hanteer dan s.v.p. het contact formulier.

De CMP brochure kunt u downloaden via deze pagina.

CMP brochureCMP brochure
Bekijk onze demo video onderaan de pagina.
 

 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?