U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Actueel

Op deze pagina treft u actuele informatie aan betreffende onze media dienstverlening. Bekijk onze video  

 

 


 

We hebben onderstaande video voor je klaar staan en onze

voorbeeld singles. Check de afbeeldingen. Bekijk meer video's op www.youtube.com/consultned

 

Close your eyes

 Close your eyes and...Close your eyes and...

Think it's possible

Think it's possibleThink it's possible

Dropdown dancing

Beluister onze singles en check de afbeeldingen. 

Dropdown dancing singleDropdown dancing single 

 

 

 

 

 


 

Video van uw huwelijk, wel zo mooi!

Een video reportage van uw huwelijk is een mooie herinnering. Uiteraard wilt u de video delen met je familie en vrienden. Wij adviseren u te kiezen voor een video van 30 tot 45 minuten.

Waarom?

Omdat een langere video de aandacht van de toeschouwers doet afnemen. Zo is in de praktijk gebleken. Bovendien is het 'ja woord' voor de gastkijkers vaak meer dan voldoende. Uiteraard bepaalt u wat u wilt. Samen bespreken we de mogelijkheden. Een bruiloft video is al mogelijk voor slechts € 775,00*. Heeft u interesse? Informeer dan naar de mogelijkheden. We staan voor u klaar.

* Prijs inclusief BTW per 1-1-2017. 

   


  
Koopwoning op video

(Start de video aan het begin voor het opstarten)

De voordelen om uw woning voor de verkoop op video te presenteren wordt ook gepromoot op de Funda website. Zo blijkt ondermeer uit onderstaande tekst.

Eén video zegt meer dan 1.000 foto’s (Bron: Funda).Met een video presentatie geeft u extra attentiewaarde aan uw woning. U valt op doordat bezoekers een optimaal beeld krijgen. Hiermee vergroot u de kans dat u uw woning snel verkoopt aanzienlijk. Onderzoek toont aan dat een woning met video positief overkomt en daarmee de interesse in de woning doet stijgen.

Een goede videopresentatie heeft bijvoorbeeld een voice-over (een stem die de beelden toelicht) en achtergrondmuziek. Om beeld en geluid goed op elkaar te laten aansluiten, verdient een professionele leverancier de voorkeur.
 


Makelaars marketing

  
 
Vanuit marktanalyse is gebleken, dat er behoefte aan een professionelere videopresentatie van woningen, bedrijfspanden en nieuwbouwprojecten is. Het spreekt voor zich dat een demo wenselijk wordt geacht. Op grond daarvan heeft ons bedrijf demo video presentaties geproduceerd van woningen, die te koop aangeboden worden en vervolgens aan NVM makelaars beschikbaar gesteld.
In de demo videopresentaties is de naam van het makelaarskantoor en adres fictief benoemd. Deze zijn onder meer op YouTube kanaal Consultned te aanschouwen.
Bij een officiële presentatie wordt de echte naam van het betreffende makelaarskantoor uiteraard wel vermeldt in de aftiteling. Hiermee wordt de herkenbaarheid van het betreffende makelaarskantoor extra benadrukt.
Zowel persoonlijk, telefonisch als door middel van e-mails zijn makelaars uitgenodigd, om gebruik te maken van onze media dienstverlening. Voor makelaars in specifieke situaties zelfs kosteloos. De ontvangen reacties waren positief. 
 

Per
soonlijk contact wordt verzorgd door onze accountmanagers.
 
Promotievideo's van nieuwbouwprojecten worden uiteraard ook door ons bedrijf verzorgd. Zeker met de huidige huizenmarkt een aanrader.  Wij hanteren een plan van aanpak voor dergelijke projecten.

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening maar hebt u nog een vraag of wilt u een afspraak maken, met een van onze accountmanagers hanteer s.v.p. het contactformulier. Onze afdeling Klantenbeheer zal het verzoek vervolgens in behandeling nemen.
 
 

Woonhuis video

Voor particulieren die hun koopwoning willen presenteren door middel van een video
 presentatie
kunnen wij al een basisvideo produceren vanaf slechts € 250,00 incl. BTW. De DVD kunt u door de makelaar op bijvoorbeeld de Funda website laten plaatsen. Andere websites zijn uiteraard ook mogelijk, doch zult u dit in overleg doen met uw makelaar. 
 
Alvorens de DVD van maximaal vijf minuten wordt geproduceerd vindt eerst een intakegesprek plaats. Dit gesprek is geheel vrijblijvend. Doelstelling u van informatie te voorzien en uw wensen met ons te delen. Als u geen gebruik maakt van onze media dienstverlening brengen we alleen slechts het intakegesprek in rekening. Het intake bedrag wordt uiteraard in mindering gebracht als u definitief gebruik maakt van onze media dienstverlening.Uw pitch, onze uitdaging.Uw pitch, onze uitdaging.Sollicitatie video | elevator pitch

De huidige arbeidsmarkt verlangt dat potentiële sollicitanten een goede sollicitatiebrief en CV zenden, met daarin uw competenties. In de praktijk is gebleken dat een persoonlijke sollicitatievideo, ofwel een elevator pitch een meerwaarde heeft.
Ons enthousiaste team heeft ervaring met de productie van sollicitatievideo’s. 
U kunt zelfs gebruik maken van onze communicatiecoach. De basis video presentatie van een elevator pitch bieden wij aan voor slechts € 179,50 inclusief BTW.
 
Alvorens de DVD wordt geproduceerd vindt normaal gesproken eerst een intakegesprek plaats bij u thuis.
Dit gesprek is geheel vrijblijvend. Doelstelling van dit gesprek is om u van informatie te voorzien en uw wensen met ons te delen. Indien u geen gebruik maakt van onze media dienstverlening wordt alleen slechts het intakegesprek in rekening gebracht.  
Bedrijfsvideo

Voor ondernemers of ZZP-ers is het eveneens interessant om een videopresentatie van uw bedrijf
door ons team te laten maken. 


Een bedrijfsvideo presentatie wordt al vanaf slechts € 295,00 incl. BTW
geproduceerd. 
Alvorens de DVD van maximaal vijf minuten wordt
geproduceerd vindt eerst een intakegesprek plaats.
Dit gesprek is geheel vrijblijvend.
Doelstelling u van informatie te voorzien en uw wensen met ons te delen. 


Indien u geen gebruik maakt van onze dienstverlening wordt alleen slechts het intakegesprek in rekening
gebracht. 
 
 


Makelaars enthousiast!
 
Naast onze campagne en mailwisseling zijn makelaars ook persoonlijk benadert door onze accountmanagers. Zij kregen onze demo video te zien en werd onze brochure uitgereikt. Uit de diverse reacties is gebleken dat de demo video's als meerwaarde worden gezien. Eveneens aan te bevelen voor particulieren en makelaars. 

Bent u ook geïnteresseerd maar hebt u nog een vraag of wilt u een afspraak maken, met een van onze accountmanagers hanteer dan s.v.p. het contact formulier.

De CMP brochure kunt u downloaden via deze pagina.

CMP brochureCMP brochure
Bekijk onze demo video's onderaan de pagina.
 

Uw competenties op video.

In deze tijd is een goede sollicitatiebrief met CV een pré. Daar hoort ook een video presentatie bij. 
Werkgevers worden vaak overstelpt door brieven en hebben veel tijd nodig om een selectie te maken.
Juist dan is het interessant om uw sollicitatie te completeren met een persoonlijke boodschap. In de praktijk is gebleken dat mensen met een persoonlijke video boodschap eerder uitgenodigd worden voor een sollicitatiegesprek of zelfs direct een gesprek hebben of aangenomen worden. 
 
Interesse voor het maken van uw videopresentatie, waarin u de persoonlijke competenties toelicht? Meldt u dan aan voor een video presentatie bij ons bedrijf.
  

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?